برنامه کامل تغذیه زعفران
آشنایی با گیاه زعفران
حدود 2300 سال پیش از میلاد مسیح، زعفران در مناطقی از شرق مدیترانه کشت و استفاده می شد.این گیاه ابتدا در مناطقی با شرایط آب و هوایی خاص، و پس از آن در سراسر منطقه ی اورآسیا گسترش یافت.در نهایت به بخش هایی از شمال آفریقا، آمریکای شمالی و اقیانوسیه هم رسید.زعفران، در دوران پادشاهی هخامنشی در سده ی 5 قبل از میلاد در اصفهان کشت می شد.آن دوره زعفران بیشتر در مراسم تشییع جنازه کاربرد داشت.استفاده از این گیاه، همچون عطر و دارو هم در این عصر رایج بود.
جدول تغذیه زعفران
ظهور جوانه |
ظهور برگ ها |
پس از برداشت |
|
پلت مرغی |
Npk 20-20-20 |
gibstar |
npk 15-5-30 |
اوره فسفات |
آلی مایع پلنت امینو |
Npk 20-20-20 |
|
سولفات پتاسیم |
میکروگلد |
||
هیومیک پلنت استار |
نکته طلایی و کلیدی برنامه کامل تغذیه زعفران
*جهت حلالیت بهتر کود و یا سموم پودری ابتدا آن را در یک گالن 5 لیتری به تدریج ریخته و کاملا حل نموده و سپس به تانکر مرکزی انتقال داده شود.
*در صورت ممکن با تاتکرهای دارای همزن سمپاشی کنید.
*بهترین زمان جهت محلولپاشی غروب و یا اوایل صبح می باشد
*جهت اختلاط چند کود و یا سم ابتدا در مقادیر کوچک تست و بعد مصرف نمایید