0912 2176511

021-47242

برنامه غذایی زعفران

 

برنامه کامل تغذیه زعفران 

 hamoonsaffron jpg

آشنایی با گیاه زعفران

حدود 2300 سال پیش از میلاد مسیح، زعفران در مناطقی از شرق مدیترانه کشت و استفاده می شد.این گیاه ابتدا در مناطقی با شرایط آب و هوایی خاص، و پس از آن در سراسر منطقه ی اورآسیا گسترش یافت.در نهایت به بخش هایی از شمال آفریقا، آمریکای شمالی و اقیانوسیه هم رسید.زعفران، در دوران پادشاهی هخامنشی در سده ی 5 قبل از میلاد در اصفهان کشت می شد.آن دوره زعفران بیشتر در مراسم تشییع جنازه کاربرد داشت.استفاده از این گیاه، همچون عطر و دارو هم در این عصر رایج بود.

 

 

جدول تغذیه زعفران

 

قبل از کشت

ظهور جوانه

ظهور برگ ها

پس از برداشت

 پلت مرغی  

Npk 20-20-20

gibstar 

npk 15-5-30

 اوره فسفات 

آلی مایع پلنت امینو

Npk 20-20-20

 

سولفات پتاسیم  

میکروگلد

 

 هیومیک پلنت استار

 

 

نکته طلایی و کلیدی برنامه کامل تغذیه زعفران

*جهت حلالیت بهتر کود و یا سموم پودری ابتدا آن را در یک گالن 5 لیتری به تدریج ریخته و کاملا حل نموده و سپس به تانکر مرکزی انتقال داده شود.
 *در صورت ممکن با تاتکرهای دارای همزن سمپاشی کنید.
*بهترین زمان جهت محلولپاشی غروب و یا اوایل صبح می باشد
 *جهت اختلاط چند کود و یا سم ابتدا در مقادیر کوچک تست و بعد مصرف نمایید

 

تماس با ما

مصرف کننده گرامی، منتظر شنیدن پیشنهادات و نظرات سازنده شما هستیم

 021-47242                 021-44951319

3659 076 0912           6511 217 0912

    تهران ـ بزرگراه ستاری ـ بلوار فردوس شرق ـ ساختمان آیریک سنتر شمالی ـ طبقه دوم ـ واحد 12